Faq

Onder vindt u een overzicht van veelgestelde vragen. Mocht uw vraag hier niet bij staan, stuur een e-mail aan info@eilandtransfer-ibiza.com en u ontvangt zo spoedig mogelijk een antwoord.

Boekingsvragen

Kan ik een transfer met meerdere stops boeken?

Een transfer met meerdere stops is boekbaar. Stuur ons een email met uw specifieke wensen en wij geven u een prijsopgaaf.

Stuur uw specifieke transferwens aan: info@eilandtransfer-ibiza.com

Hoe betaal ik voor mijn transfer?

Nadat u uw reservering heeft heeft gemaakt, kunt u in het laatste scherm invullen hoe u wenst te betalen.

Er zijn 3 betalingsmogelijkheden:

 1. U betaalt met een creditcard via Paypal.
 2. U schrijft het totale bedrag over op ons rekeningnummer NL42.KNAB.0256.9633.04 t.n.v. HETibiza onder vermelding van uw boekingscode en uw naam.
 3. U betaalt bij aankomst op het vliegveld van Ibiza bij uw chauffeur. Deze betaling is alleen contant mogelijk.
Ik kan mijn gewenste route niet vinden, wat nu?

Wanneer er geen transfers weergegeven worden voor de door u gewenste route, stuur ons een email. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een antwoord met mogelijkheden en een prijsopgave.

Stuur uw aanvraag aan: info@eilandtransfer-ibiza.com

 

Welke gegevens heb ik nodig voordat ik boek?

U heeft de volgende gegevens nodig voordat u een boeking maakt:

Bij een airporttransfer:

 1. Vluchtgegevens
 2. Aankomsttijd & -datum
 3. Aantal personen
 4. Hotelnaam + zone / stad waar deze gevestigd is.
 5. Bij een retour ook de Vertrekdatum & -tijd.

Bij een eilandtransfer

 1. Plek van vertrek (bijv. hotelnaam)
 2. Tijd van transfer
 3. Aantal personen
 4. Plek van bestemming (bijv. point of interest)
Hoe maak ik een boeking op de website?

Ga na in welk gebied of stad op Ibiza uw hotel of vakantieverblijf gevestigd is. Wanneer u hier hulp bij wenst, klik dan op deze link. Hier vindt u onder alle bestemmingen een overzicht van de verschillende hotels die hier gevestigd zijn.

Eilandtransfer-Ibiza biedt 2 soorten transfers aan: airport- & eilandtransfers.

Boeken van een airporttransfer:

 1. Kies de datum en tijd van aankomst van uw vliegtuig op Ibiza
 2. Kies bij ‘locatie van vertrek’: vliegveld Ibiza en bij bestemming de zone of stad waar u heen wenst te gaan. Kies het aantal personen, een retour of enkele rit en druk op ‘vind uw transfer
 3. U krijgt een overzicht te zien uit de beschikbare transfermogelijkheden. Kies hier de goedkoopste transfer en klik op ‘boek transers
 4. In het volgende overzicht kunt u aangeven of u extra bagage bij heeft, of een kosteloze kinderzit wenst. 1 Koffer per persoon is inclusief in de prijs. Klik op verder.
 5. U krijgt het boekingsoverzicht te zien waar u aangeeft hoe u wenst te betalen.
 6. Vervolgens geeft u uw persoonsgegevens in, inclusief vluchtgegevens en bevestig uw boeking.

Boeken van een eilandtransfer:

Er is veel te beleven op Ibiza. Enkele mogelijkheden die u heeft vindt u op eilandtransfer-pagina. Omdat een eilandtransfer in vele gevallen maatwerk is, vragen wij u hier een aanvraag per e-mail te sturen naar info@eilandtransfer-ibiza.com met de volgende gegevens:

 1. Plaats van vertrek
 2. Bestemming
 3. Gewenste pick-up tijd
 4. Transfer voor hoeveel personen (inclusief kinderen)
 5. Retour ook gewenst? Geef bij een ja, de gewenste tijd aan.
 6. Contactgegevens (naam en telefoonnummer)

U krijgt zo spoedig mogelijk een antwoord op uw aanvraag. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, vragen wij u, uw transferaanvraag minimaal 36 uur van te voren in te dienen. Op deze wijze kunnen wij uw transfer ook garanderen tegen de scherpste prijzen.

Moet ik mij aanmelden als reisagent om te boeken?

Nee, dit is niet nodig. Iedereen kan een tranferboeking plaatsen.

Ik weet niet in welke plaats mijn hotel ligt?

Wanneer u zich niet zeker bent in welke plaats uw hotel zich bevindt, neem dan een kijkje op onze bestemmings-pagina. Hier vindt u per bestemming een overzicht van alle hotels die hier zijn. Mocht uw hotel of vakantieverblijf hier niet te vinden zijn, stuur een bericht met uw vraag aan info@eilandtransfer-Ibiza.com en wij helpen u graag verder.

Ik ben reisagent. Wat zijn mijn mogelijkheden?

Voor reisagenten zijn er vele interessante mogelijkheden om transfers te boeken via eilandtransfer-Ibiza. Als eerste is er een interessant commissiemodel. Wanneer u meer informatie wenst neem contact op met: info@eilandtransfer-Ibiza.com.

U kunt uzelf direct registreren via het registreer-scherm op de website. Het voordeel van registreren is dat u makkelijker en sneller uw boekingen maakt. Daarnaast kunt u in uw eigen omgeving, uw accountgegevens en facturen beheren en heeft u een overzicht van al uw gemaakte reserveringen. Probeer het zelf uit en registreer u hier.

Mijn reis begint

Hoe lang gaat de transfer duren?

De duur van uw transfer is afhankelijk waar u heen wenst te gaan. Op Ibiza is er rekening mee te houden dat er voornamelijk kleine eenbaanswegen, die zeker in de zomer overvol, zijn. Wanneer u kiest voor een airporttransfer gaan wij ervan uit dat u ca. 40 min. na landing met uw koffer door de deur komt waar u in ontvangst genomen wordt. Op de pagina airporttransfer vindt u een afstandenoverzicht van het vliegveld naar alle vakantieoorden op het eiland. Mocht u specifieke vragen hebben stuur een email aan: info@eilandtransfer-ibiza.com.

Hoeveel bagage mag ik meenemen?

Naast uw handbagage is bij elke transfer per persoon gratis 1 standaard koffer inclusief. Hier gaan wij automatisch vanuit. Dit hoeft u niet aan te geven tijdens het boeken. Wanneer u echter meer koffers meeneemt dan 1 per persoon, moet u dit aangeven tijdens het boekingsproces. Wij houden hier dan rekening mee. Er komen hier wel extra kosten bij kijken.

Ik kom met 1 persoon extra, kan ik de transfer wijzigen?

Wanneer u ons 36 uur voor de geplande transfer doorgeeft dat u met een extra persoon komt, kunnen wij dit aanpassen voor u. Wanneer dit binnen deze 36 uur gebeurt, kan niet gegarandeerd worden, dat deze extra persoon met de transfer meereizen kan. Dit komt doordat de planning dan al gemaakt is. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, doen wij ons uiterste best om de gewijzigde transfer mogelijk te maken. Heeft u een wijziging van de geboekte transfer stuur een e-mail aan info@eilandtransfer-ibiza.com.

Tijdens de reis

Waar ontmoet ik de chauffeur?

Op het vliegveld van Ibiza wacht uw chauffeur op u bij de deur waar u uitkomt met uw koffer. Mocht u niemand zien staan, begeef u dan in de richting van de rechter uitgang. Bij het voorlaatste kantoor voor de uitgang, tegenover de politie, vindt u uw directe aanspreekpartner. Mocht u niemand aantreffen, bel direct naar: +34 611 318 817.

Wanneer krijg ik mijn ophaaltijd te horen?

Wanneer u een retour transfer geboekt heeft, krijgt u 1 dag voor uw vertrek via uw telefoon of WhatsApp uw ophaaltijd te horen. Bij de planning gaan wij ervan uit dat u 2 uur voor het vertrek van uw vliegtuig op het vliegveld bent. Mocht u zelf na willen vragen, neem contact met ons op via telefoon / WhatsApp op nummer: +34 611 318 817.