Over Eilandtransfer-Ibiza

Plan uw vakantie

Een vakantie begint al voor de reis zelf. Plannen maken, stranden uitzoeken en informatie inwinnen over de beste restaurants en feesten. Op Ibiza heeft u vele mogelijkheden voor leuke dag- en nachtbestedingen. Eilandtransfer-Ibiza biedt u een service die hierop aansluit. Plan uw privé transfer of shuttle wanneer u weet wat u gaat doen. Verspil geen kostbare tijd en geniet ten volle van uw vakantie.

De toenemende vraag naar deze individuele benadering van vakantie vieren is het idee achter Eilandtransfer-Ibiza. Een online transfer portaal voor privé transfers op Ibiza.

Oprichting

Eilandtransfer-Ibiza is opgezet in de zomer van 2017 door Nico Buts. Met meer dan 10 jaar ervaring in de toeristenbranche voor een grote reisorganisatie, waarvan 6 jaar op Ibiza, weet Nico als geen ander wat belangrijk is voor Nederlandse vakantiegangers die een vakantie geboekt hebben op het prachtige eiland Ibiza.

HETibiza

Eilandtransfer-Ibiza maakt onderdeel uit van HETibiza en geregistreerd in Nederland. HETibiza is de oplossing voor huurauto’s, excursies en transfers op Ibiza, waarbij samengewerkt wordt met lokale ondernemers op Ibiza die stuk voor stuk zijn uitgezocht vanwege hun interessante en kwalitatieve aanbod tegen goede prijzen.

HETibiza

 

 

 

Eilandtransfer-Ibiza, onderdeel van HETibiza

Melkpad 97

5411 GD te Zeeland

Kamer van Koophandel nummer: 70400784

BTW-nummer: NL150075844B01

IBAN bankrekening nummer: NL42.KNAB.0256.9633.04 t.n.v. HETibiza / BIC: KNABNL2H

Vragen

Mocht u vragen hebben, neem contact op via:

Email: info@eilandtransfer-ibiza.com

Telefoon / WhatsApp Spanje: +34 611 318 817

Telefoon / WhatsApp Nederland: +31 6 46 07 95 66