Reviews

Reviews

12-15 oktober 2018

★★★★★
5 5 1
4 dagen transport geregeld via Nico tijdens ons trouwweekend. Ondanks mijn vele vragen en veranderingen is alles perfect verlopen. Heel vriendelijk en professioneel. Bedankt voor alles!

1 & 5 okt. 2018

★★★★★
5 5 1
Voor een bruiloft van 30 personen een transfer via Eilandtransfer-Ibiza geregeld vanuit hotel Marble Stella Maris. Goede service, goede communicatie en een zeer goede prijs.

4 oktober

★★★★☆
4 5 1
Transfer vanuit Sant Miguel om 20:00 uur heen naar Ibiza stad en terug om 1 uur 's nachts was goed geregeld. Chauffeur was mooi Spaans op tijd. Onze contactpersoon Nico had ons goed geïnformeerd betreffende de 10 minuten vertraging.

24 en 30 september 2018

★★★★★
5 5 1
Dank je voor het regelen van het vervoer Nico.

15 en 23 september

★★★★★
5 5 1
Transport van en naar het hotel in Santa Eularia geregeld via Eilandtransfer-Ibiza. Uitstekende service voor onze familie van 10 personen. Zelfs aan de 2 kinderzitjes was gedacht. Dank u wel!

29-08 - 11-09-19

★★★★★
5 5 1
Goede service! Dank jullie wel.

8 & 16 augustus

★★★★★
5 5 1
Privé airport shuttle georganiseerd voor onze groep van 15 personen. Goed georganiseerd, chauffeur wachtte ons netjes op het vliegveld op en bracht ons direct naar het hotel. Dank je voor het organiseren.

16 & 25 juli

★★★★★
5 5 1
Heerlijk een chauffeur die je opwacht. Wij voelden ons VIP. Top service, zowel de heen- als terugrit naar Figueral. Volgend jaar gaan we weer en we nemen weer contact met je op. Ga zo door Nico! Groeten Johan, Francis & de hele familie

7 en 16 juli 2018

★★★★★
5 5 1
Top service! Op de heenweg had het vliegtuig een vertraging van 3 uur. De chauffeur stond er nog steeds met zijn bordje. Ik hoop niet dat hij 3 uur op ons gewacht heeft.

14 en 21 juni 2018

★★★★★
5 5 1
Goed geregeld met een fijne communicatie. Dank je Nico.

2 juni en 8 juni

★★★★★
5 5 1
Goede transfer service. Mooi op tijd.

29 mei & 4 juni

★★★★★
5 5 1
Goedeavond, Fijne communicatie met een goed service. Dank u wel voor het organiseren van de transfers. Groeten Miranda & Jos

01-05-18 tot 06-05-18

★★★★★
5 5 1
Nico Buts op de Xperience beurs in Eindhoven leren kennen. Hij organiseerde voor onze vriendengroep (14 personen) op Ibiza de vliegveldtransfers en enkele ritten naar Ibiza stad en de hippiemarkt. Goede organisatie, uitstekend bereikbaar en goede bussen met nette chauffeurs. Dank je wel en ga zo door Nico.

2017

★★★★★
5 5 1
Gracias Eiland Transfer Ibiza, Nico We would like to thank you for your cooperation with us this year. Our customers were very happy with your services: Quick response, always confirmation within 5 minutes Transfers on time Always Baby & Child seats available Looking forward to working with you in the new year! Saludos Reception Invisa Figueral Resort Cala Blanca & Cala Verde

8-11-17 & 15-11-17

★★★★★
5 5 1
Job wel done. Gracias!

14 december

★★★★★
5 5 1
Bij aankomst op het vliegveld stond de chauffeur al klaar. En 25 minuten later waren we in ons hotel. Top gedaan.

5 & 15 oktober

★★★★★
5 5 1
Direct bij aankomst naar het hotel gebracht en op de dag van vertrek zonder omwegen via andere hotels naar het vliegveld gebracht. Een directe privé transfer is ideaal. Goede service. Groeten Wout

15 en 22 sept.

★★★★☆
4 5 1
Bij aankomst kort gewacht op de bus, maar vervolgens direct naar het hotel gebracht. De terugreis liep als gepland. Dank jullie wel en tot volgend jaar. Groeten familie Vriens.

25 augustus

★★★★☆
4 5 1
Hoi Nico, de rit ging goed. We waren mooi op tijd op het vliegveld. Goed georganiseerd. Dank je! Groeten Jan Vroomen uit Helmond

12 en 23 augustus

★★★★★
5 5 1
Hoi, Knappe prestatie van de chauffeur. De wegen zijn niet overal even makkelijk. Top gedaan! Groeten Hennie

25-07 & 03-08-2017

★★★★★
5 5 1
Hoi Eilandtransfer-ibiza, dank je voor de goede service. Rit naar San Antonio verliep goed. Vriendelijke chauffeur. En ook de terugrit ging perfect. Helaas moesten we vorige week Ibiza weer verlaten, maar we komen terug. Groetjes de meiden van Puchet

14 juli

★★★★★
5 5 1
Fijne service en mooi op tijd. Dank jullie wel.

2 juli

★★★★★
5 5 1
Goede service Eilandtransfer-ibiza. Ik vertel het verder.

24-06-2017

★★★★★
5 5 1
Het wachten op de koffers duurde eeuwig. Gelukkig stond de chauffeur op ons te wachten en werden we meteen naar het hotel gebracht. Perfecte service!

12 & 19 juni 2017

★★★★★
5 5 1
Hoi Nico, transfer was super geregeld. Dank je wel! Wij komen zeker terug naar het mooie Ibiza. Groetjes Floor & Dirk

 

Uw review

Naam
E-mail
Datum transfer
Beoordeling
Bericht